Tack vi har tagit emot ditt meddelande!
Ojdå! Något gick fel, vänligen försök igen senare.

Hornsgatan 50A
118 21 Stockholm

07:45 - 17:00
07:45 - 17:00
07:45 - 16:00
07:45 - 17:00
07:45 - 12:00

Mån
Tis
Ons
Tor
Fre

Hur tandimplantat kan förbättra din livskvalitet och självkänsla

Fördelar med tandimplantat

Att förlora en eller flera tänder kan ha en betydande inverkan på din livskvalitet och självkänsla. På Mariatorgets Tandläkarmottagning är vi stolta över att erbjuda guidad implantatkirurgi som en effektiv lösning för att återställa ditt leende och förbättra ditt välbefinnande. Här är några av fördelarna med att välja tandimplantat:

  1. Estetik: Tandimplantat ser och känns naturliga, vilket ger dig ett vackert och komplett leende. Detta kan bidra till att öka din självkänsla och göra dig mer självsäker i sociala situationer.
  2. Funktion: Implantat återställer tuggfunktionen och gör det möjligt för dig att njuta av dina favoritmaträtter utan besvär. Dessutom bidrar tandimplantat till att förbättra ditt tal genom att ersätta saknade tänder.
  3. Bevarande av käkben: När en tand saknas, börjar käkbenet att resorberas, vilket kan leda till en förändring i ansiktsstrukturen. Tandimplantat stimulerar käkbenet och hjälper till att förhindra benförlust.
  4. Långvarig lösning: Med rätt vård och underhåll kan tandimplantat vara en långvarig lösning, i många fall livet ut. Detta gör dem till en kostnadseffektiv investering i din oral hälsa och allmänna välbefinnande.
  5. Bevarande av intilliggande tänder: Till skillnad från broar, kräver tandimplantat inte att intilliggande tänder slipas ner. Detta hjälper till att bevara din naturliga tandstruktur och förhindrar ytterligare skador.

Om du är intresserad av att utforska möjligheterna med tandimplantat och guidad implantatkirurgi, boka en konsultation hos oss på Mariatorgets Tandläkarmottagning. Vi är här för att hjälpa dig att återfå ditt leende och förbättra din livskvalitet. Vi erbjuder delbetalning med Resurs Bank för att göra behandlingen mer ekonomiskt hanterbar.

Läs mer om vår behandling

Tandimplantat

Välkommen till vår tandläkarmottagning på Södermalm, Stockholm. Vi specialiserar oss på högkvalitativa tandimplantat med erfarna tandläkare. Boka din kostnadsfria konsultation idag!

Melika Eken

Tandsköterska

Kontakta oss

Tack!

Vi har tagit emot ditt meddelande och hör av oss så snart vi kan.
Oops! Something went wrong while submitting the form.