Tack vi har tagit emot ditt meddelande!
Ojdå! Något gick fel, vänligen försök igen senare.

Hornsgatan 50A
118 21 Stockholm

07:45 - 17:00
07:45 - 17:00
07:45 - 16:00
07:45 - 17:00
07:45 - 12:00

Mån
Tis
Ons
Tor
Fre

Tandimplantat

Välkommen till vår tandläkarmottagning på Södermalm, Stockholm. Vi specialiserar oss på högkvalitativa tandimplantat med erfarna tandläkare. Boka din kostnadsfria konsultation idag!

Behandlingen

Tandimplatat är en av de mest eftertraktade behandlingarna när det gäller att ersätta en eller flera saknade tänder. En av fördelarna med tandimplantat är att de ger en mer naturlig känsla och utseende än andra alternativ, såsom avtagbara proteser. Tandimplantat fungerar genom att en skruv av biologiskt kompatibla material sätts in i käkbenet där tandroten skulle ha suttit. Efter att skruven har läkt in ordentligt i benet, fixerar man en krona eller en bro för flera tänder på implantatet. Vi på vår tandläkarklinik använder oss av Straumann som leverantör av tandimplantat. Detta är ett av de världsledande företagen när det kommer till tandimplantat, och det ger våra patienter en trygghet i att vi använder högkvalitativa produkter. Våra tandläkare har expertkompetens inom implantatkirurgi och har många års erfarenhet av att utföra operationer på vår klinik i Stockholm.

Med den senaste teknologin inom datorstödd implantatkirurgi kan vi erbjuda en behandling som är mindre invasiv och som innebär kortare tid i tandläkarstolen. Detta ger våra patienter fördelen av att uppleva mindre smärta och obehag, samt snabbare återhämtningstid efter ingreppet.

Hur går behandlingen till?

1
UNDERSÖKNING
Vi lägger alltid stor vikt vid noggrann planering av både operationen och protetiken för att uppnå bästa möjliga resultat. Genom att använda avancerade diagnostiska verktyg, som skiktröntgen (CBCT) och digital bettscanning, kan vi planera operationen och utformningen av dina nya tänder med enastående precision och noggrannhet. Detta möjliggör en minimerad risk för komplikationer och garanterar en smidig och framgångsrik behandling.
2
OPERATION
Vid själva operationen använder vi en skräddarsydd guideskena som är speciellt framtagen för att passa ditt bett. Detta gör det möjligt för oss att placera implantatet med absolut precision. Proceduren utförs under lokalbedövning, vilket innebär att du kommer vara bedövad och inte uppleva någon smärta under ingreppet. Implantatet opereras in i käkbenet och integreras successivt med benet under läkningsperioden. Efter operationen följer en läkningsperiod på vanligtvis 2-3 månader. Detta är viktigt för att implantatet ska få tid att fästa och skapa en stark grund för din nya tand eller tänder. Under denna period är det av stor vikt att du följer våra instruktioner noggrant för att säkerställa en optimal läkning. Vi kommer att ge dig detaljerade råd och anvisningar för att du ska kunna ta hand om ditt implantat på bästa möjliga sätt.
3
TANDTEKNIK
Vi använder oss av avancerad digital tandteknik för att säkerställa noggranna och exakta avtryck inför tillverkningen av dina nya tänder. Genom denna teknologi kan vi skapa en tand som perfekt matchar färgen, formen och storleken på dina befintliga tänder. Våra skickliga tandtekniker på Willa Tandhälsa arbetar noggrant för att framställa en tand som både ser naturlig ut och känns bekväm för dig. När tanden eller tänderna är framställda kommer de att fästas på implantatet med precision och omsorg. Vi strävar efter att uppnå en perfekt passform och estetisk harmoni så att resultatet blir en naturlig och vacker tand som smälter in perfekt med din befintliga tandrad. Vi förstår att det är viktigt för dig att få tillbaka ditt vackra leende och återfå förmågan att tugga och tala med självförtroende. Vår tandteknik är utformad för att uppfylla dessa behov och ge dig en estetiskt tilltalande och funktionell lösning.
4
5

Relaterade artiklar i vår tandvårdsguide

Hur tandimplantat kan förbättra din livskvalitet och självkänsla

Att förlora en eller flera tänder kan ha en betydande inverkan på din livskvalitet och självkänsla. Vi är stolta över att erbjuda guidad implantatkirurgi som en effektiv lösning.

Läs mer

Efter implantatkirurgi – Vad du kan förvänta dig och hur du tar hand om dina nya implantat

Få viktig information om återhämtning och eftervård efter implantatkirurgi hos en erfaren tandläkare på Södermalm för att säkerställa framgångsrik behandling av dina nya tandimplantat.

Läs mer

Fördelarna med guidad implantatkirurgi

Få den bästa tandimplantatbehandlingen av erfarna tandläkare på Södermalm. Vi erbjuder guidad implantatkirurgi för ökad precision och snabbare återhämtning. Boka en konsultation idag.

Läs mer

Hur mycket kostar tandimplantat?

Få klarhet i tandimplantatkostnader och hur de påverkas av olika faktorer.

Läs mer

Kontakta oss

Tack!

Vi har tagit emot ditt meddelande och hör av oss så snart vi kan.
Oops! Something went wrong while submitting the form.