Tack vi har tagit emot ditt meddelande!
Ojdå! Något gick fel, vänligen försök igen senare.

Hornsgatan 50A
118 21 Stockholm

07:45 - 17:00
07:45 - 17:00
07:45 - 16:00
07:45 - 17:00
07:45 - 12:00

Mån
Tis
Ons
Tor
Fre

Din tandläkare på Södermalm

V
älkommen till vår toppmoderna tandläkarmottagning på Hornsgatan 50A, på den charmiga ”Hornspuckeln”, bara ett stenkast från Mariatorget. Våra anrika lokaler från 1700-talet är blåvärderade enligt Stadsmuseets kulturhistoriska klassificering och ger en unik miljö för vår kvalitativa tandvård. Vi strävar efter att erbjuda ett komplett omhändertagande av dina tandvårdsbehov - från förebyggande tandvård till avancerade kirurgiska ingrepp. Vetenskap och beprövad erfarenhet är vår ledstjärna i den dagliga kliniska verksamheten, och vi använder alltid de senaste metoderna och materialen för att ge dig den bästa möjliga vården. Vi är stolta över att vara medlemmar av Privattandläkarna, Sveriges Tandhygienistförening, Sveriges Tandläkarförbund och Swedish Academy of Cosmetic Dentistry. På så sätt kan vi alltid hålla oss uppdaterade med de senaste trenderna inom tandvård och förbli ledande inom vårt yrke. Vårt mål är att erbjuda dig kvalitativ tandvård på dina villkor. Oavsett om du söker en vanlig kontroll eller ett mer avancerat ingrepp, så är du välkommen till vår tandläkarmottagning.

För att ständigt utveckla och förbättra vår verksamhet arbetar vi aktivt med intern uppföljning och utvärdering av våra behandlingar. Men vi lägger också stor vikt vid det personliga mötet och patienternas upplevelse av vår tandvård. Därför uppmanar vi alla våra patienter att recensera oss via vårt användarvänliga journalsystem Muntra. Genom att ta del av patienternas feedback kan vi fortsätta att leverera högkvalitativ och personlig tandvård som möter era behov.
Tandvårdsteamet

V
i ser fram emot att få hälsa dig välkommen!
Tandläkare

Daniel Daneshmir

Tandläkare

Raham Dabirian

Tandhygienist

Anna Stolpe

Tandygienist

Ylva Cedergren

Tandsköterska

Ani Espino Vicente

Tandsköterska

Tandsköterska

Tandsköterska

Melika Eken

Södermalms nöjdaste patienter

Se alla våra omdömen på Muntra


Vi är stolta över att ha blivit utnämnda till kliniken med de nöjdaste patienterna 2023!
Läs nedan de senaste recensionerna ifrån våra bekräftade patienter som har bidragit till vår utmärkelse.

Raham är, förutom trevlig och varm i sitt bemötande, mycket kompetent och noggrann. Allt går snabbt och lekande lätt, på ett sätt som osar professionalitet och erfarenhet. Det är ett genomgående tema hos alla jag möter på mottagningen. Man längtar nästan till nästa besök. Min tandläkarfobiska partner instämmer. :) Kommer aldrig gå någon annanstans så länge jag är välkommen. :) Rekommenderas å det varmaste!
Aug 15, 2023
AD, bekräftad patient
Mycket personlig service, intresserade och ger goda tips och råd, super proffsiga!
Jul 6, 2023
WL, bekräftad patient
Otroligt nöjd med mitt besök hos Daniel. Väldigt trevligt bemötande. Pedagogisk genomgång av bilder och röntgen. Rekommenderas varmt.
Jun 9, 2023
RV, bekräftad patient
Trevligt, engagerat, informativt och närvarande bemötande.
May 24, 2023
VR, bekräftad patient
Såväl gamla som nya patienter kan förvänta sig både kunnighet och relevant information om vad ska göras eller har gjorts.
Apr 21, 2023
SS, bekräftad patient
Jätte varmt och fint bemötande. Pedagogiskt upplagt med bilder, kostnad och information. Rekommenderar varmt.
Apr 17, 2023
IP, bekräftad patient
Jag rekommenderar Daniel, han är lugn, fin och känns väldigt kunnig. I dag har jag bestämt mig för att byta till denna mottagning.🤗
Mar 29, 2023
KS, bekräftad patient
Daniel understood my concerns and he made the process very easy. I felt nervous going to the dentist because of some not so pleasant past experiences and Daniel made me feel complete at ease. Highly recommend them!
Mar 16, 2023
YL, bekräftad patient
Grundligt
Jan 26, 2023
LS, bekräftad patient
Trevligt och proffsigt bemötande. Finns inget negativt att säga.
Jan 25, 2023
SH, bekräftad patient
Trevligt o noggrant bemötande
Jan 17, 2023
MB, bekräftad patient
Bra och grundlig undersökning och professionell vård. Daniel är mycket trevlig som person. Båda han och assistenterna ser till att man känner sig lugn.
Jan 9, 2023
RN, bekräftad patient
Jag har stort förtroende för Raham som har gjort strålande arbeten för mina tänder. Dessutom är hela tandläkarmottagningen jättetrevlig och dess personal väldigt kompetenta och det ger en skön trygghet.
Sep 27, 2022
SL, bekräftad patient
Trevlig mottagning och personal. Väldigt noggrann och pedagogisk tandläkare, förklarade allt han gjorde under undersökningen och varför han gjorde det. Kände mig delaktig och trygg.
Sep 23, 2022
AM, bekräftad patient
Gått till många tandläkare men äntligen hittat rätt! Professionell och alltid ett gott bemötande. Känns otroligt tryggt i en miljö som vanligtvis inte alltid känns så rolig att gå till. Ingen mer klump i magen inför tandläkarbesöken :)
Aug 17, 2022
AT, bekräftad patient
Hos Raham och Carina känner jag mig oerhört trygg. Är extremt tandläkarrädd. De tar så väl hand om mig här.
Aug 17, 2022
KJ, bekräftad patient
Fantastisk kompetens och lyhördhet!
Jun 17, 2022
AV, bekräftad patient