Tack vi har tagit emot ditt meddelande!
Ojdå! Något gick fel, vänligen försök igen senare.

Hornsgatan 50A
118 21 Stockholm

07:45 - 17:00
07:45 - 17:00
07:45 - 16:00
07:45 - 17:00
07:45 - 12:00

Mån
Tis
Ons
Tor
Fre

Behandlingar

Vårt mål är att erbjuda dig kvalitativ tandvård på dina villkor. Oavsett om du söker en vanlig kontroll eller ett mer avancerat ingrepp, så är du välkommen till vår tandläkarmottagning. Läs nedan en sammanfattning av våra vanligaste behandlingar.
Kontakta oss för personlig kontakt och rådgivning eller boka en tid via vår onlinebokning.

Medicinsk Botox

Säker och effektiv behandling med botox. Minska tuggmuskelns styrka och slipp besvär som spänningarna kan ge.

Läs mer

Tandkirurgi

Kirurgiska ingrepp innefattar bedömning, behandling och planering av ersättning av förlorade tänder. Vi fokuserar på ditt välbefinnande för att säkerställa att du återfår ett strålande leende.

Läs mer

Rotfyllning

Rotfyllning är en avancerad tandbehandling som kan rädda en tand som har skadats djupt in i roten. På Mariatorgets tandläkarmottagning erbjuder våra erfarna tandläkare expertis inom rotbehandling.

Läs mer

Akuttandvård

Vid akutbehandling hos tandläkaren bedöms och diagnostiseras dina tandbesvär noggrant. Sedan erbjuds du lämpliga behandlingsalternativ för att lindra symptomen och åtgärda det akuta tandproblemet.

Läs mer

Skalfasader

Med skalfasader kan du enkelt och permanent korrigera missfärgningar, ojämnheter och tandskador. Utforska vår skonsamma och skräddarsydda behandling med porslinsfasader för ett naturligt leende.

Läs mer

Tandreglering

Behöver du tandställning men önskar att det inte ska vara synligt? Invisalign kan vara det perfekta valet för dig. Som patient har du möjligheten att vara med och designa ditt nya leende.

Läs mer

Undersökning

Regelbundna tandläkarbesök förebygger tandproblem. Vid undersökningen kontrolleras tänder, tandkött och röntgenbilder tas vid behov. Ta hand om din munhälsa idag.

Läs mer

Tandimplantat

Välkommen till vår tandläkarmottagning på Södermalm, Stockholm. Vi specialiserar oss på högkvalitativa tandimplantat med erfarna tandläkare. Boka din kostnadsfria konsultation idag!

Läs mer

Kontakta oss

Tack!

Vi har tagit emot ditt meddelande och hör av oss så snart vi kan.
Oops! Something went wrong while submitting the form.