Tack vi har tagit emot ditt meddelande!
Ojdå! Något gick fel, vänligen försök igen senare.

Hornsgatan 50A
118 21 Stockholm

07:45 - 17:00
07:45 - 17:00
07:45 - 16:00
07:45 - 17:00
07:45 - 12:00

Mån
Tis
Ons
Tor
Fre

Våra behandlingar

På Mariatorgets tandläkarmottagning erbjuder vi allmäntandvård för vuxna, från små tandlagningar till avancerad tandkirurgi. Vi är specialiserade på estetisk tandvård och rehabilitering av bett som saknar en eller flera tänder. Med vår långa erfarenhet inom tandimplantat och den senaste teknologin inom datorstödd kirurgi kan vi erbjuda kortare behandlings- och läkningstider med mindre obehag efter ingreppet.

Hos oss är behandlingskvalitet och långsiktig vård för både gamla och nya patienter centrala värderingar. Vi följer höga kvalitetsstandarder med hjälp av Qdents kvalitetsledningssystem.

Läs vidare för en översikt över våra vanligaste behandlingar.

Rotfyllning

Rotfyllning är en avancerad tandbehandling som kan rädda en tand som har skadats djupt in i roten. På Mariatorgets tandläkarmottagning erbjuder våra erfarna tandläkare expertis inom rotbehandling.

Läs mer

Tandfyllning

Vår erfarna tandläkare på Södermalm är specialiserade på att åtgärda trasiga tänder och återställa din tandhälsa.

Läs mer

Akuttandvård

Vid akutbehandling hos tandläkaren bedöms och diagnostiseras dina tandbesvär noggrant. Sedan erbjuds du lämpliga behandlingsalternativ för att lindra symptomen och åtgärda det akuta tandproblemet.

Läs mer

Porslinsfasader

Med porslinsfasader kan du enkelt och permanent korrigera missfärgningar, ojämnheter och tandskador. Utforska vår skonsamma och skräddarsydda behandling med porslinsfasader för ett naturligt leende.

Läs mer

Tandreglering

Behöver du tandställning men önskar att det inte ska vara synligt? Invisalign kan vara det perfekta valet för dig. Som patient har du möjligheten att vara med och designa ditt nya leende.

Läs mer

Undersökning

Regelbundna tandläkarbesök förebygger tandproblem. Vid undersökningen kontrolleras tänder, tandkött och röntgenbilder tas vid behov. Ta hand om din munhälsa idag.

Läs mer

Tandimplantat

Tandimplatat är en av de mest eftertraktade behandlingarna när det gäller att ersätta en eller flera saknade tänder. En av fördelarna med tandimplantat är att de ger en mer naturlig känsla & utseende.

Läs mer

Kontakta oss

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.