Tack vi har tagit emot ditt meddelande!
Ojdå! Något gick fel, vänligen försök igen senare.

Hornsgatan 50A
118 21 Stockholm

07:45 - 17:00
07:45 - 17:00
07:45 - 16:00
07:45 - 17:00
07:45 - 12:00

Mån
Tis
Ons
Tor
Fre

Botox – en behandling för skönhet och käkmuskelsmärta

Botox-behandlingar för estetik och smärtlindring

Botox är en behandling som har blivit allt mer populär de senaste åren. Det används främst för att minska rynkor och för att ge ett ungdomligare utseende, men det kan också användas för att minska käkmuskelsmärta. Botox är en säker och effektiv behandling som utförs på vår klinik.

Minska rynkor och återfå ett ungdomligt utseende med Botox

Botox används ofta för att behandla rynkor, särskilt i områden som runt ögonen, pannan och mellan ögonbrynen. Botox blockerar de signaler som skickas från nerven till muskeln, vilket får muskeln att slappna av och rynkorna att minska. Behandlingen är enkel och smärtfri, och resultatet håller i sig i flera månader.

Behandla käkmuskelsmärta och spänningshuvudvärk med Botox

Botox kan också användas för att behandla käkmuskelsmärta och spänningshuvudvärk. Dessa tillstånd kan orsakas av en överaktivitet i käkmusklerna, vilket kan leda till smärta och obehag. Genom att injicera botox i musklerna kan aktiviteten minska och smärtan lindras.

Vad du kan förvänta dig under en Botox-behandling

Behandlingen är snabb och smärtfri, och du kan återgå till dina dagliga aktiviteter direkt efteråt. Vi kommer att applicera en bedövande kräm på det område som ska behandlas, och sedan injicera små mängder botox med en tunn nål. Du kan känna en liten stickande känsla, men det är oftast inte smärtsamt. Resultatet kommer att vara synligt inom några dagar och håller i sig i flera månader.

Certifierade för säkra och effektiva Botox-behandlingar

Botox-behandlingar utförs av erfarna och licensierade tandläkare. Vårt team på kliniken har många års erfarenhet av att utföra botox-behandlingar och vi arbetar alltid för att ge våra patienter de bästa resultaten.

Priser för Botox-behandlingar och kostnadsuppskattning

Kostnaden för en botox-behandling beror på antalet enheter som behövs och vilket område som ska behandlas. Vi kan ge dig en exakt kostnadsuppskattning under din konsultation. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser på våra botox-behandlingar.

Boka en konsultation idag för Botox-behandling

Om du funderar på en botox-behandling för skönhetsändamål eller för att behandla käkmuskelsmärta och spänningshuvudvärk, är du välkommen att boka en konsultation hos oss på kliniken. Vi kommer att diskutera dina önskemål och ge dig all information du behöver för att fatta beslutet om behandlingen är rätt för dig.

Läs mer om vår behandling

Medicinsk Botox

Säker och effektiv behandling med botox. Minska tuggmuskelns styrka och slipp besvär som spänningarna kan ge.

Daniel Daneshmir

Tandläkare

Kontakta oss

Tack!

Vi har tagit emot ditt meddelande och hör av oss så snart vi kan.
Oops! Something went wrong while submitting the form.