Tack vi har tagit emot ditt meddelande!
Ojdå! Något gick fel, vänligen försök igen senare.

Hornsgatan 50A
118 21 Stockholm

07:45 - 17:00
07:45 - 17:00
07:45 - 16:00
07:45 - 17:00
07:45 - 12:00

Mån
Tis
Ons
Tor
Fre

Skalfasader

Med skalfasader kan du enkelt och permanent korrigera missfärgningar, ojämnheter och tandskador. Utforska vår skonsamma och skräddarsydda behandling med porslinsfasader för ett naturligt leende.

Allt fler uppsöker oss för att de är missnöjda med utseendet på tänderna, och kanske till och med undviker att le. Våra tandläkare har lång erfarenhet av att återskapa naturligt vackra leenden med porslinfasader. Tack vare dagens teknik kommer porslinet att ha exakt samma färg och utseende som den egna emaljen.

Anledningarna till att man kan vara missnöjd med utseendet på tänderna är många, här är några exempel:

  • Tänder med stora sprickor
  • Nedslipade tänder till följd av tandgnissling
  • Missfärgade lagningar på framtänderna
  • En ojämn tandrad
  • Skadat ytskikt på grund av yttre påverkan

Så går det till

1
Undersökning
Behandlingen inleds med en noggrann undersökning av tänder och tandkött. Detta kan inkludera att ta röntgenbilder och utföra andra diagnostiska tester för att få en detaljerad bild av din munhälsa. Genom att noggrant utvärdera din tandstruktur, tandfärg och eventuella befintliga missfärgningar kan tandläkaren bestämma om porslinsfasader är det lämpliga alternativet för att förbättra ditt leende.
2
Anpassning
Beroende på tändernas utgångsläge kan det vara nödvändigt att göra en lätt slipning på tandens yta för att säkerställa att porslinfasaderna sitter fast ordentligt. Ibland krävs ingen slipning alls. Vi tar även ett digitalt avtryck som skickas till våra skickliga tandtekniker som tillverkar dina porslinfasader. Om slipning är nödvändig kommer du att få temporära kompositfasader medan du väntar på de permanenta fasaderna.
3
Känn efter
Du får möjlighet att se dina tänder digitalt innan vi fäster fasaderna permanent. Vi kan också fästa dem med ett tillfälligt material så att du kan känna efter och vara helt nöjd med resultatet innan vi slutför behandlingen. Slutligen cementeras porslinfasaderna permanent på plats. Vi är stolta över att våra porslinfasader tillverkas av Willa Dental, som är framstående inom estetisk tandvård. Dessutom är vi medlemmar i Swedish Academy of Cosmetic Dentistry, vilket visar på vår engagemang och kompetens inom området. Kontakta oss gärna för att boka en konsultation och låt oss hjälpa dig att återfå ett naturligt vackert leende med porslinfasader av högsta kvalitet.
4
5

Relaterade artiklar i vår tandvårdsguide

Tandblekning hemma med Opalescence blekgel och tandskenor

Få professionella resultat hemma med Opalescence blekgel och tandskenor. Lär dig fördelarna, hur det fungerar och tips för att underhålla ditt vita leende. Kontakta din tandläkare för mer information.

Läs mer

Tandblekning - Förberedelser och förväntningar

Få ett strålande leende med tandblekning. Lär dig om processen, risker och val av metod för bästa resultat.

Läs mer

Porslinfasader: Vanliga Frågor och Svar

Upptäck fördelarna med porslinfasader för att förbättra ditt leende och få svar på vanliga frågor om denna populära kosmetiska tandvårdsbehandling.

Läs mer

Kontakta oss

Tack!

Vi har tagit emot ditt meddelande och hör av oss så snart vi kan.
Oops! Something went wrong while submitting the form.