Tack vi har tagit emot ditt meddelande!
Ojdå! Något gick fel, vänligen försök igen senare.

Hornsgatan 50A
118 21 Stockholm

07:45 - 17:00
07:45 - 17:00
07:45 - 16:00
07:45 - 17:00
07:45 - 12:00

Mån
Tis
Ons
Tor
Fre

Undersökning

Regelbundna tandläkarbesök förebygger tandproblem. Vid undersökningen kontrolleras tänder, tandkött och röntgenbilder tas vid behov. Ta hand om din munhälsa idag.

Regelbundna besök hos tandläkaren är av avgörande betydelse för att förebygga kostsamma och omfattande tandbehandlingar. Genom att upptäcka och behandla eventuella skador och problem i ett tidigt skede kan din tandläkare hjälpa dig att bibehålla en god tandhälsa och undvika potentiellt mer komplicerade ingrepp längre fram. Att regelbundet gå på tandläkarbesök och genomgå undersökningar är en investering i din tandhälsa på lång sikt. Genom att upprätthålla en god munhygien och följa tandläkarens rekommendationer kan du undvika potentiella problem och bibehålla en stark och frisk mun.

Kontakta din tandläkare idag för att boka en undersökning och ta hand om din tandhälsa på bästa möjliga sätt.

Så går det till

1
En grundlig genomgång
Vid en tandläkarundersökning kommer du att få en noggrann och grundlig kontroll av dina tänder och tandkött. Tandläkaren kommer att undersöka varje tand individuellt för att identifiera eventuella kariesangrepp, sprickor eller andra skador. Dessutom kommer tandläkaren att bedöma ditt tandkött och leta efter tecken på inflammation eller tandköttsproblem.
2
Röntgenbilder
För att få en mer detaljerad bild av dina tänder och käkben kan det vara nödvändigt att ta röntgenbilder. Dessa bilder ger tandläkaren en djupare insikt i ditt tandhälsotillstånd och kan avslöja problem som inte syns med blotta ögat. Röntgenbilder kan även hjälpa till att upptäcka eventuella infektioner, karies mellan tänderna och eller med tandens rotstruktur.
3
Rådgivning och behandling
Utifrån resultaten av undersökningen kommer tandläkaren att ge dig en bedömning av din tandhälsa och rekommendera eventuella behandlingsåtgärder som kan vara nödvändiga. Det kan innefatta allt från enklare åtgärder som professionell rengöring och fluorsköljning till mer omfattande behandlingar som lagningar, rotfyllningar eller tandutdragningar, om det behövs.
4
5

Relaterade artiklar i vår tandvårdsguide

Regelbundna tandläkarbesök - En investering i din munhälsa

Håll din munhälsa i toppform, boka ditt årliga tandläkarbesök hos din tandläkare på Södermalm.

Läs mer

Tandvårdsrutiner för barn och ungdomar - Vikten av regelbunden tandvård och tidiga besök hos tandläkaren

Lär dig om vikten av regelbunden tandvård för barn och ungdomar. Upptäck tandvårdsrutiner, tandläkarbesök och hemmavård för att förebygga tandproblem och främja optimal munhälsa.

Läs mer

Kontakta oss

Tack!

Vi har tagit emot ditt meddelande och hör av oss så snart vi kan.
Oops! Something went wrong while submitting the form.