Tack vi har tagit emot ditt meddelande!
Ojdå! Något gick fel, vänligen försök igen senare.

Hornsgatan 50A
118 21 Stockholm

07:45 - 17:00
07:45 - 17:00
07:45 - 16:00
07:45 - 17:00
07:45 - 12:00

Mån
Tis
Ons
Tor
Fre

Tandimplantat - En lösning för att ersätta förlorade tänder

Återställ ditt leende med tandimplantat hos din tandläkare på Södermalm

Att förlora en eller flera tänder kan påverka både ditt utseende och din livskvalitet. Som din tandläkare på Södermalm erbjuder vi hållbara och estetiska lösningar för att återställa ditt leende och din tuggfunktion. Läs vidare för att lära dig mer om tandimplantat och varför de kan vara det bästa alternativet för att ersätta förlorade tänder.

Vad är tandimplantat?

Ett tandimplantat är en avancerad tandbehandlingsmetod för att ersätta en förlorad tand eller flera förlorade tänder. Det består av en liten titanskruv som placeras i käkbenet och fungerar som en artificiell rot. Implantatet fästs sedan i käkbenet genom en process som kallas osseointegration, där käkbenet växer och integrerar med implantatet under läkningsperioden.

Under läkningsprocessen bildas en stark och hållbar förbindelse mellan implantatet och käkbenet, vilket ger en stabil grund för att fästa en krona, bro eller protes. När osseointegrationen är avslutad och implantatet har läkt in i käkbenet, skapar tandläkaren en anpassad protes, krona eller bro som fästs på implantatet för att återskapa utseendet och funktionen hos de förlorade tänderna.

Fördelar med tandimplantat

Tandimplantat erbjuder flera fördelar jämfört med traditionella proteser och broar:

  1. Långvarig lösning: Tandimplantat är designade för att vara en permanent lösning och kan hålla i många år, eller till och med en livstid, med rätt skötsel och underhåll.
  2. Bevarar käkbenet: När en tand förloras börjar käkbenet kring den förlorade tanden att förtvina. Tandimplantat stimulerar benet och förhindrar benförlust, vilket hjälper till att bevara ansiktsstrukturen och förhindra för tidigt åldrande.
  3. Förbättrad estetik: Tandimplantat ser ut och känns som naturliga tänder, vilket ger dig ett naturligt och attraktivt leende.
  4. Återställer tuggfunktionen: Med tandimplantat kan du tugga och äta precis som med dina naturliga tänder, vilket förbättrar din matsmältning och näringsupptag.
  5. Skonar intilliggande tänder: Till skillnad från broar kräver tandimplantat inte att intilliggande tänder slipas ner, vilket bevarar deras naturliga struktur och styrka.

Guidad implantatkirurgi hos din tandläkare på Södermalm

Guidad implantatkirurgi är en avancerad metod som vårt erfarna team använder för att placera tandimplantat med precision och säkerhet. Med hjälp av digital planering och en kirurgisk guide kan vi förutbestämma implantatets exakta position. Detta minskar risken för komplikationer och ger en mer exakt och mindre invasiv behandling. Vi sätter stort värde vid komfort och välbefinnande under hela behandlingsprocessen. Genom att använda guidad tandimplantatkirurgi kan vi erbjuda dig en säkrare och mer exakt behandling som resulterar i optimala resultat och en positiv behandlingsupplevelse.

Kontakta oss för att boka en konsultation och diskutera om guidad tandimplantatkirurgi är lämpligt för dina behov.

Vi erbjuder även delbetalning genom samarbete med Resurs Bank för att göra behandlingen mer ekonomiskt hanterbar för dig.

Läs mer om vår behandling

Tandimplantat

Välkommen till vår tandläkarmottagning på Södermalm, Stockholm. Vi specialiserar oss på högkvalitativa tandimplantat med erfarna tandläkare. Boka din kostnadsfria konsultation idag!

Melika Eken

Tandsköterska

Kontakta oss

Tack!

Vi har tagit emot ditt meddelande och hör av oss så snart vi kan.
Oops! Something went wrong while submitting the form.