Tack vi har tagit emot ditt meddelande!
Ojdå! Något gick fel, vänligen försök igen senare.

Hornsgatan 50A
118 21 Stockholm

07:45 - 17:00
07:45 - 17:00
07:45 - 16:00
07:45 - 17:00
07:45 - 12:00

Mån
Tis
Ons
Tor
Fre

Fördelarna med guidad implantatkirurgi

Varför välja guidad implantatkirurgi?


En innovativ och skonsam metod

Guidad implantatkirurgi är en revolutionerande teknik som vi på Mariatorgets Tandläkarmottagning använder för att erbjuda våra patienter den bästa möjliga behandlingen när det gäller tandimplantat. Denna metod ger flera fördelar jämfört med traditionella implantatmetoder:

  1. Ökad precision: Med hjälp av avancerade diagnostiska verktyg och 3D-röntgenbilder kan vi noggrant planera implantatets position för att säkerställa optimal passform och funktion.
  2. Mindre invasiv: Guidad implantatkirurgi innebär att vi kan placera implantatet i käkbenet utan att skära i tandköttet. Detta leder till en snabbare läkning och mindre obehag för patienten.
  3. Förutsägbarhet: Genom att använda guidad implantatkirurgi kan vi förutse behandlingsresultatet med hög noggrannhet, vilket ökar chansen för en lyckad behandling.
  4. Kortare behandlingstid: Eftersom denna teknik minskar behovet av invasiva kirurgiska ingrepp, är behandlingstiden ofta kortare och återhämtningen snabbare jämfört med traditionella metoder.
  5. Anpassningsbar: Guidad implantatkirurgi är lämplig för en rad olika situationer, från enstaka tandersättningar till mer komplexa fall. Vi samarbetar med specialisttandläkare vid behov för att hantera allvarliga bettfel som kräver traditionell tandställning.

På Mariatorgets Tandläkarmottagning är vi stolta över att erbjuda guidad implantatkirurgi som en del av vårt behandlingsutbud. Vi välkomnar dig att boka en konsultation för att diskutera dina behov och se hur denna innovativa teknik kan hjälpa dig att återställa ditt leende. Vi erbjuder även delbetalning med Resurs Bank för att göra behandlingen mer ekonomiskt hanterbar.

Läs mer om vår behandling

Tandimplantat

Välkommen till vår tandläkarmottagning på Södermalm, Stockholm. Vi specialiserar oss på högkvalitativa tandimplantat med erfarna tandläkare. Boka din kostnadsfria konsultation idag!

Melika Eken

Tandsköterska

Kontakta oss

Tack!

Vi har tagit emot ditt meddelande och hör av oss så snart vi kan.
Oops! Something went wrong while submitting the form.