Tack vi har tagit emot ditt meddelande!
Ojdå! Något gick fel, vänligen försök igen senare.

Hornsgatan 50A
118 21 Stockholm

07:45 - 17:00
07:45 - 17:00
07:45 - 16:00
07:45 - 17:00
07:45 - 12:00

Mån
Tis
Ons
Tor
Fre

Invisalign-behandlingen – Vad du kan förvänta dig under din resa till ett vackert leende

Din Invisalign-behandling - Steg för steg mot ett vackert leende

Invisalign-behandlingen är en enkel och smidig process som involverar flera steg för att korrigera ditt bett och ge dig ett vackert leende. Här går vi igenom vad du kan förvänta dig under din Invisalign-behandling.

Konsultation och bedömning

Din resa börjar med en konsultation hos en erfaren Invisalign-tandläkare. Under detta möte kommer tandläkaren att bedöma dina bett- och tandförhållanden, diskutera dina mål och förväntningar och avgöra om Invisalign är rätt behandling för dig.

Digital planering och framställning av skenor

Om du är en bra kandidat för Invisalign kommer tandläkaren att ta digitala avtryck av dina tänder och skapa en individuell behandlingsplan med hjälp av avancerad 3D-teknik. Denna plan visar hur dina tänder kommer att flyttas stegvis för att uppnå det önskade resultatet. Därefter tillverkas dina Invisalign-skenor utifrån den digitala planen.

Bära skenorna och regelbundna kontroller

Du kommer att bära varje uppsättning Invisalign-skenor i cirka två veckor innan du byter till nästa uppsättning. Skenorna ska bäras i minst 20-22 timmar per dag för bästa resultat. Du kommer också att besöka din tandläkare regelbundet för att övervaka dina framsteg och få nya skenor.

Avslutning av behandlingen och eftervård

När din behandling är klar kommer du att få en retainer för att säkerställa att dina tänder förblir i sin nya position. Din tandläkare kommer att ge dig rekommendationer för hur ofta du ska bära din retainer och hur du bäst tar hand om dina tänder efter behandlingen.

Genom att följa din individuella behandlingsplan och bära dina Invisalign-skenor enligt rekommendationerna kan du uppnå ett vackert och rakt leende. Om du är intresserad av Invisalign och vill veta mer om behandlingen, kontakta oss för att boka en konsultation.

Läs mer om vår behandling

Tandreglering

Behöver du tandställning men önskar att det inte ska vara synligt? Invisalign kan vara det perfekta valet för dig. Som patient har du möjligheten att vara med och designa ditt nya leende.

Melika Eken

Tandsköterska

Kontakta oss

Tack!

Vi har tagit emot ditt meddelande och hör av oss så snart vi kan.
Oops! Something went wrong while submitting the form.