Tack vi har tagit emot ditt meddelande!
Ojdå! Något gick fel, vänligen försök igen senare.

Hornsgatan 50A
118 21 Stockholm

07:45 - 17:00
07:45 - 17:00
07:45 - 16:00
07:45 - 17:00
07:45 - 12:00

Mån
Tis
Ons
Tor
Fre

Invisalign vs. traditionell tandställning – Varför Invisalign är ett populärt alternativ

När det gäller tandreglering finns det många anledningar till varför Invisalign har blivit ett populärt alternativ för många patienter. Här är några av de fördelar som Invisalign erbjuder jämfört med traditionella tandställningar.

Fördelarna med Invisalign jämfört med traditionella tandställningar

Estetiska fördelar: Nästan osynliga skenor för diskret behandling

En av de största fördelarna med Invisalign är dess diskreta utseende. De genomskinliga skenorna är nästan osynliga, vilket innebär att du kan genomgå behandlingen utan att det är märkbart för andra. Detta kan vara särskilt attraktivt för vuxna och tonåringar som vill ha en diskret behandling.

Komfort och bekvämlighet: Avtagbara och enkla att rengöra

Invisalign-skenorna är avtagbara, vilket gör det enklare att äta, dricka, borsta och använda tandtråd. Dessutom är Invisalign-skenorna tillverkade av ett mjukt och smidigt plastmaterial, vilket gör dem bekväma att bära.

Effektivitet och behandlingstid: Snabba resultat utan kompromisser

Invisalign kan erbjuda snabba resultat för många typer av bett- och tandfel. Tack vare den avancerade tekniken och den individuella behandlingsplanen kan Invisalign ofta uppnå önskade resultat på kortare tid än traditionella tandställningar.

När traditionella tandställningar är nödvändiga

Det är viktigt att notera att vissa allvarligare bettfel kan kräva traditionell tandställning för bästa resultat. I dessa fall samarbetar vi med specialisttandläkare för att erbjuda våra patienter den mest lämpliga behandlingen. Vid en konsultation kan vi avgöra vilken typ av behandling som passar dig bäst och remittera dig vid behov.

Invisalign erbjuder många fördelar som gör det till ett populärt alternativ för patienter som söker tandreglering. Om du vill veta mer om Invisalign och hur det kan hjälpa dig, kontakta oss för att boka en konsultation.

Läs mer om vår behandling

Tandreglering

Behöver du tandställning men önskar att det inte ska vara synligt? Invisalign kan vara det perfekta valet för dig. Som patient har du möjligheten att vara med och designa ditt nya leende.

Melika Eken

Tandsköterska

Kontakta oss

Tack!

Vi har tagit emot ditt meddelande och hör av oss så snart vi kan.
Oops! Something went wrong while submitting the form.