Tack vi har tagit emot ditt meddelande!
Ojdå! Något gick fel, vänligen försök igen senare.

Hornsgatan 50A
118 21 Stockholm

07:45 - 17:00
07:45 - 17:00
07:45 - 16:00
07:45 - 17:00
07:45 - 12:00

Mån
Tis
Ons
Tor
Fre

Hur mycket kostar tandimplantat?

Ett tandimplantats pris varierar vanligtvis mellan 30 000 och 40 000 kronor. Dessa prisspann är generella riktlinjer och exakta kostnader kan variera beroende på flera faktorer. Observera att priserna vanligtvis inte inkluderar eventuella rabatter och bidrag från statligt tandvårdsstöd.

Faktorer som kan påverka priset på tandimplantat

  1. Antal implantat: Priset påverkas av hur många implantat som behövs. Ett enstaka implantat är billigare än flera, dock blir ersättningen ifrån Försäkringskassan högre vid större behandlingar.
  2. Komplexitet: Om det krävs kompletterande ingrepp som benförstärkning eller lyftning av sinusmembranet kan kostnaden öka.
  3. Tandläkarens erfarenhet: En erfaren tandläkare eller kirurg kan ta högre arvoden, men ger ofta bättre resultat.

Tandvårdsbidrag: I Sverige kan du få tandvårdsbidrag för implantat om de är nödvändiga för att återställa tuggförmågan. Bidraget täcker en del av kostnaden, men beloppet varierar.

Försäkring: Vissa tandförsäkringar täcker en del av implantatkostnaderna. Det är viktigt att kontrollera din försäkringspolicy.

Första steget är en konsultation

Det är utmanande att ge exakta prisuppgifter för tandimplantat, eftersom kostnaden i hög grad påverkas av individuella faktorer och vilka specifika tänder som behöver ersättas. För att få en noggrann bedömning och offert är det bäst att kontakta oss för en kostnadsfri konsultation. Tandimplantat är en långsiktig investering i din tandhälsa och livskvalitet, och kostnaden återspeglar ofta de många fördelarna som de erbjuder.

Läs mer om vår behandling

Tandimplantat

Välkommen till vår tandläkarmottagning på Södermalm, Stockholm. Vi specialiserar oss på högkvalitativa tandimplantat med erfarna tandläkare. Boka din kostnadsfria konsultation idag!

Melika Eken

Tandsköterska

Kontakta oss

Tack!

Vi har tagit emot ditt meddelande och hör av oss så snart vi kan.
Oops! Something went wrong while submitting the form.