Tack vi har tagit emot ditt meddelande!
Ojdå! Något gick fel, vänligen försök igen senare.

Hornsgatan 50A
118 21 Stockholm

07:45 - 17:00
07:45 - 17:00
07:45 - 16:00
07:45 - 17:00
07:45 - 12:00

Mån
Tis
Ons
Tor
Fre

Efter implantatkirurgi – Vad du kan förvänta dig och hur du tar hand om dina nya implantat

Återhämtning efter implantatkirurgi

Efter att ha genomgått guidad implantatkirurgi på Mariatorgets Tandläkarmottagning är det viktigt att du tar väl hand om dina nya tandimplantat för att säkerställa en långvarig framgång. Här är några nyckelpunkter att tänka på när det gäller återhämtning och eftervård:

  1. Omedelbart efter operationen: Det är normalt att känna viss ömhet och svullnad i det behandlade området. Kylbehandling och smärtstillande medel kan hjälpa till att lindra obehaget.
  2. Munhygien: En god munhygien är avgörande för att förebygga infektioner och säkerställa att implantatet läker ordentligt. Borsta och använd tandtråd regelbundet, men var försiktig runt det opererade området.
  3. Följ tandläkarens instruktioner: Det är viktigt att följa alla instruktioner som vi ger dig angående eftervård och eventuella mediciner som du behöver ta. Om du har några frågor eller bekymmer, tveka inte att kontakta oss.
  4. Återbesök och kontroller: Vi kommer att boka in dig för återbesök och kontroller efter operationen för att följa upp din läkning och se till att allt går som det ska. Det är viktigt att du kommer till dessa möten för att säkerställa en framgångsrik behandling.
  5. Långsiktig vård: Efter att dina tandimplantat har läkt ordentligt, bör du fortsätta att sköta din munhygien noggrant och besöka oss regelbundet för tandkontroller och rengöring. Detta kommer att hjälpa till att säkerställa att dina implantat håller sig friska och starka på lång sikt.

Om du funderar på att genomgå guidad implantatkirurgi eller har ytterligare frågor om processen, är du välkommen att boka en konsultation hos oss på Mariatorgets Tandläkarmottagning. Vi är glada att hjälpa dig och se till att du får den bästa möjliga behandlingen för att återställa ditt leende. Vi erbjuder delbetalning med Resurs Bank för att göra behandlingen mer ekonomiskt hanterbar.

Läs mer om vår behandling

Tandimplantat

Välkommen till vår tandläkarmottagning på Södermalm, Stockholm. Vi specialiserar oss på högkvalitativa tandimplantat med erfarna tandläkare. Boka din kostnadsfria konsultation idag!

Melika Eken

Tandsköterska

Kontakta oss

Tack!

Vi har tagit emot ditt meddelande och hör av oss så snart vi kan.
Oops! Something went wrong while submitting the form.