Tack vi har tagit emot ditt meddelande!
Ojdå! Något gick fel, vänligen försök igen senare.

Hornsgatan 50A
118 21 Stockholm

07:45 - 17:00
07:45 - 17:00
07:45 - 16:00
07:45 - 17:00
07:45 - 12:00

Mån
Tis
Ons
Tor
Fre

Upptäck Invisalign – Den revolutionerande metoden för tandreglering

Invisalign är en banbrytande metod inom ortodonti som erbjuder en diskret, bekväm och effektiv lösning för att korrigera ojämna och trångställda tänder samt felaktiga bett. Med hjälp av avancerad teknik och nästan osynliga skenor, kan Invisalign skapa ditt drömleende utan att någon märker att du genomgår en tandregleringsbehandling.

Hur Invisalign-tekniken fungerar för att skapa ditt drömleende

Invisalign använder 3D-scanning och datorprogrammering för att skapa en serie av skräddarsydda, genomskinliga skenor som gradvis flyttar dina tänder till önskat läge. Varje uppsättning skenor bärs i cirka två veckor innan du går vidare till nästa uppsättning i serien. Behandlingen skräddarsys efter dina specifika behov och övervakas noggrant av en erfaren Invisalign-tandläkare.

Olika typer av Invisalign-skenor för att möta dina unika behov

Invisalign erbjuder olika behandlingsalternativ för att passa olika åldrar och tandregleringsbehov:

  1. Invisalign Full: Det mest omfattande behandlingsalternativet, designat för att behandla ett brett spektrum av bett- och tandfel.
  2. Invisalign Lite: Ett snabbare och mer ekonomiskt alternativ för mindre korrigeringar och enklare fall.
  3. Invisalign Express: För mycket små justeringar, med snabbare behandlingstid och färre skenor.
  4. Invisalign Teen: Designat specifikt för tonåringar, med funktioner som anpassats efter deras växande käkar och tänder.

Med Invisalign kan du få ett vackert leende utan att behöva oroa dig för metalltrådar och klumpiga tandställningar. Dessutom är behandlingen bekväm, smidig och ger snabba resultat. Om du vill veta mer om hur Invisalign kan hjälpa dig, kontakta oss för att boka en konsultation.

Läs mer om vår behandling

Tandreglering

Behöver du tandställning men önskar att det inte ska vara synligt? Invisalign kan vara det perfekta valet för dig. Som patient har du möjligheten att vara med och designa ditt nya leende.

Melika Eken

Tandsköterska

Kontakta oss

Tack!

Vi har tagit emot ditt meddelande och hör av oss så snart vi kan.
Oops! Something went wrong while submitting the form.